Taxi Gent Logo

Taxi Gent

Taxi Gent | 24-7 Taxi service in Ghent by Taxi Gent

Taxi Gent

adress-pickup

Taxi Gent biedt 24-7 diensten aan hun klanten voor de laatste 10 jaar.

Airport Taxi Gent

airport-transfer

Gespecialiseerd in luchthaven transfer diensten van en naar alle grote luchthavens van België.

Reizen over lange afstand

long-distance

Taxi Gent biedt Taxidiensten op afstand van Gent naar overal in België.

Account Service

taxi-tours

Taxi Gent verzorgt ook zakelijke en Persoonlijke rekeningen voor onze klanten.

Taxi Gent

Het jonge en levendige team van Taxi Gent staat dag en nacht klaar voor hun klanten. Laat uzelf in luxe vervoeren tegen een betaalbare prijs. Een avondje uit met vrienden? Net iets te veel gedronken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij brengen u veilig en vrolijk thuis. We verzorgen ook luchthavenvervoer van en naar Gent en omgeving.
Naast traditionele taxidiensten bieden wij ook expresdiensten aan voor pakketten of belangrijke documenten. Wij bieden al tientallen jaren de beste taxidienst aan onze klanten. Hoe werken we?

Zaventem Luchthaven

Onze voertuigen

We zijn verheugd een breed scala aan vervoersmogelijkheden aan te bieden, van één persoon tot een groep mensen, waarbij alle ritten het nodige comfort bieden op basis van de behoeften van de klanten.

Onze diensten als Taxi Gent

Snel en veilig stadsvervoer

Taxi Gent zijn verheugd onze klanten in recordtempo van en naar Gent en omgeving te vervoeren.

Luchthaventransfer

Taxi Gent bieden luchthaventransport van en naar de luchthaven, waardoor het de meest comfortabele en stressvrije reis is voor onze klanten.
U kunt altijd rekenen op stipte service voor al uw luchthavenvervoersbehoeften. Dankzij onze taxivoertuigen kunnen ook grotere groepen snel worden bediend. In onze luchthaventransferservice is nationaal en internationaal luchthavenvervoer beschikbaar. We zijn bijvoorbeeld bekend met de luchthavens van Brussel, Antwerpen, Charleroi, Luik, Düsseldorf International Airport, Orly Airport en Schiphol.

Expresverzending

Ons bedrijf biedt ook verzending van pakketten aan, waarbij we extra zorg dragen voor het pakket en het met volle aandacht afleveren. We kunnen uw zendingen snel en vakkundig vervoeren, zowel lokaal als internationaal, naast de gewone taxidiensten. Indien nodig kunnen we naar elk land in Europa rijden en uw item zorgvuldig afleveren, met behulp van de kortste route en in de kortst mogelijke tijd.
24-uursservice: Taxi Gent is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor snelle service.

Veiligheid voorop

We zorgen er voortdurend voor dat onze klanten veilig worden vervoerd naar hun gewenste bestemming.

Uitstekende navigatievaardigheden

Onze voordelige services kiezen de kortst mogelijke route, zodat u nooit te veel betaalt.

Comfortabel

Onze taxi’s zijn zeer comfortabel en goed onderhouden.

Top Reason To Choose Us

Ongeslagen prijs

Taxi Gent biedt met trots de beste prijs-kwaliteitverhouding met vaste tarieven zonder verborgen kosten. Wij willen ook niet dat de prijs een reden is om ergens anders heen te gaan. Dus als u elders een goedkopere prijs vindt, laat het ons weten, en wij zullen proberen deze te overtreffen of in ieder geval te evenaren.

Betrouwbaar en vertrouwd

Al onze chauffeurs zijn C.R.B gecontroleerd, zeer ervaren en vriendelijk, zodat ze u een veilige, meer professionele en hogere standaard van dienstverlening kunnen geven. Bovendien worden onze voertuigen regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze in een goede staat verkeren.

24/7 Service

Onze service is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar en is daarmee een van de meest veelzijdige taxidiensten in Gent. Met de mogelijkheid om 24 uur per dag uw taxibedrijf te bellen, kunt u er zeker van zijn dat uw lokale taxi slechts een telefoontje verwijderd is.

Hoe reserveer ik een taxi in Gent?

Geef uw ophaal- en afleverlocaties op.

Voordat de taxi wordt besteld, wordt er een prijsraming gemaakt op basis van uw ophaal- en afleveradressen.

Als u het redelijk vindt en uiteindelijk besluit met ons mee te rijden, klikt u op bevestigen. We zullen proberen binnen 15 minuten een taxi naar het opgegeven adres te sturen. U kunt uw taxi volgen met behulp van het besteltool. Het taxicentrum is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. De centralist informeert u ook over de verwachte wachttijd. Tijdens drukke uren is de ervaring van de centralist cruciaal. Hij zal dan een geschatte tijd doorgeven, zoals 15 tot 20 minuten. Onthoud dat de taxi altijd eerder kan arriveren.

Prijzen

Een taxi nemen is goedkoper dan u denkt, met een gemiddelde rit in de stad die ongeveer €10 kost. Taxi Gent hanteren vaste tarieven voor extra bestemmingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan aan het einde van de rit. Vraag altijd om een vaste prijs bij de centralist om ervoor te zorgen dat u tegen een redelijke prijs op uw bestemming aankomt.

Onze chauffeurs

Op maat gemaakt vervoer

Taxi Gent brengen u altijd veilig en comfortabel naar uw bestemming. Een snelle service met de discretie en betrouwbaarheid die vereist zijn.

Our Fleet

Taxi Gent

Saloon

24 uur service beschikbaar

Ongelooflijke bestemmingen tegen ongelooflijke prijzen

Waarom voor ons kiezen?

FAQs

U kunt een taxi bestellen bij Taxi Gent door ons dispatchcentrum te bellen, ons online boekingssysteem te gebruiken of onze mobiele app te gebruiken.

Onze voertuigenvoorraad bestaat uit gewone taxi’s, luxe sedans en minibusjes voor grotere groepen.

De kosten van een taxirit worden bepaald door verschillende factoren, waaronder de afstand, het tijdstip van de dag en eventuele aanvullende diensten die nodig zijn. U kunt een idee krijgen van de kosten van uw rit door gebruik te maken van ons online boekingssysteem of onze mobiele app.

Scroll to Top
× How can I help you?