Taxi Gent Logo

Taxi Service Gent

Taxi Gent

adress-pickup

Taxi Gent biedt 24-7 diensten aan hun klanten voor de laatste 10 jaar.

Airport Taxi Gent

airport-transfer

Gespecialiseerd in luchthaven transfer diensten van en naar alle grote luchthavens van België.

Reizen over lange afstand

long-distance

Taxi Gent biedt Taxidiensten op afstand van Gent naar overal in België.

Account Service

taxi-tours

Taxi Gent verzorgt ook zakelijke en Persoonlijke rekeningen voor onze klanten.

Taxi dienst Gent

Het jonge en levendige team van taxi service gent staat op elk uur van de dag en nacht klaar voor hun klanten. Laat u in luxe vervoeren tegen een betaalbare prijs. Een avondje uit met vrienden? Net iets te veel gedronken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij brengen u veilig en vrolijk thuis. We bieden ook luchthaventransport aan van en naar Gent en omgeving. Naast traditionele taxidiensten bieden we ook expressdiensten aan voor pakketten of belangrijke documenten. We bieden al tientallen jaren de beste taxidienst aan onze klanten. Hoe werken we?

Zaventem Luchthaven

Onze auto's

We zijn verheugd om een breed scala aan vervoersmogelijkheden aan te bieden, van één persoon tot een groep mensen, waarbij alle ritten het nodige comfort bieden volgens de behoeften van de klanten.

Onze diensten als Taxi Gent

Zowel snel als veilig stadsvervoer

We zijn verheugd om onze klanten in recordtempo van Gent en omgeving te vervoeren.

Luchthaventransfer

We bieden luchthavenvervoer van en naar de luchthaven, waardoor het de meest comfortabele en stressvrije reis is voor onze klanten. U kunt altijd rekenen op tijdige service voor al uw luchthavenvervoersbehoeften. Dankzij onze taxi’s kunnen ook grotere groepen snel worden bediend. In onze luchthaventransferservice is nationaal en internationaal luchthavenvervoer beschikbaar. We zijn bijvoorbeeld bekend met de luchthavens van Brussel, Antwerpen, Charleroi, Luik, Düsseldorf International Airport, Orly Airport en Schiphol.

Express verzending

Ons bedrijf biedt ook verzending van pakketten aan, waarbij we zorgen voor extra zorg voor het pakket en levering met volledige zorg. We kunnen uw zendingen snel en vakkundig vervoeren, zowel lokaal als internationaal, naast gewone taxidiensten. Indien nodig kunnen we naar elk land in Europa rijden en uw item zorgvuldig afleveren, gebruikmakend van de kortste route en in de kortst mogelijke tijd.

24-uursservice

taxi service gent is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor snelle service.

Veiligheid voorop

We zorgen er voortdurend voor dat onze klanten veilig worden vervoerd naar hun gewenste bestemming.

Uitstekende navigatievaardigheden

Onze voordelige diensten kiezen altijd de kortst mogelijke route, zodat u nooit te veel betaalt.

Comfortabel

Onze taxi’s zijn zeer comfortabel en goed onderhouden.

Top Reason To Choose Us

Ongeslagen prijs

taxi service gent biedt met trots de beste prijs-kwaliteitverhouding met vaste tarieven zonder verborgen kosten. Wij willen ook niet dat de prijs een reden is om ergens anders heen te gaan. Dus als u elders een goedkopere prijs vindt, laat het ons weten, en wij zullen proberen deze te overtreffen of in ieder geval te evenaren.

Betrouwbaar en vertrouwd

Al onze chauffeurs zijn C.R.B gecontroleerd, zeer ervaren en vriendelijk, zodat ze u een veilige, meer professionele en hogere standaard van dienstverlening kunnen geven. Bovendien worden onze voertuigen regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze in een goede staat verkeren.

24/7 Service

Onze service is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar en is daarmee een van de meest veelzijdige taxidiensten in Gent. Met de mogelijkheid om 24 uur per dag uw taxibedrijf te bellen, kunt u er zeker van zijn dat uw lokale taxi slechts een telefoontje verwijderd is.

Hoe boek ik een taxi in Gent?

Stel uw ophaal- en afleverlocaties in.

Voordat de taxi wordt besteld, wordt er een prijsraming gemaakt op basis van uw ophaal- en afleveradressen.

Als u het redelijk vindt en uiteindelijk besluit om met ons mee te rijden, klikt u op bevestigen en zullen wij proberen om binnen 15 minuten een taxi naar het opgegeven adres te sturen. U kunt uw taxi volgen met behulp van de besteltool. Het taxicentrum is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. De centralist informeert u ook over de verwachte wachttijd. Tijdens drukke uren is de ervaring van de centralist essentieel. Hij zal dan een geschatte tijd opgeven, zoals 15 tot 20 minuten. Onthoud dat de taxi altijd eerder kan arriveren.

Prijzen

Het nemen van een taxi is minder duur dan u denkt, met de gemiddelde rit in de stad die ongeveer €10 kost. We hanteren vaste tarieven voor extra locaties, zodat u niet verrast wordt aan het einde van de rit. Vraag altijd om een vast tarief bij de centralist om ervoor te zorgen dat u tegen een redelijke prijs op uw bestemming komt.

Onze chauffeurs

Op maat gemaakt vervoer

Our Fleet

Taxi Gent

Executive

24 uur service beschikbaar

Ongelooflijke bestemmingen tegen ongelooflijke prijzen

Waarom voor ons kiezen?

FAQs

U kunt een taxi bestellen bij Taxi Gent door ons dispatchcentrum te bellen, ons online boekingssysteem op onze website te gebruiken of onze mobiele app te gebruiken.

Onze voertuigenvoorraad bestaat uit gewone taxi’s, luxe sedans en minibusjes voor grotere groepen.

De kosten van een taxirit zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand, het tijdstip van de dag en eventuele aanvullende diensten die nodig zijn. U kunt een idee krijgen van de kosten van uw rit door gebruik te maken van ons online boekingssysteem of onze mobiele app.

Scroll to Top
× How can I help you?