Taxi Gent Logo

Taxi Gent

adress-pickup

Taxi Gent biedt 24-7 diensten aan hun klanten voor de laatste 10 jaar.

Luchthaven Taxi Gent

airport-transfer

Gespecialiseerd in luchthaven transfer diensten van en naar alle grote luchthavens van België.

Reizen over lange afstand

long-distance

Taxi Gent biedt Taxidiensten op afstand van Gent naar overal in België.

Account Service

taxi-tours

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Luchthaven taxi Gent

Wij vergelijken offertes voor luchthaventransfers van honderden leveranciers wereldwijd om u de best mogelijke deal te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit airport taxi gent.
Ons bedrijf, Taxi Ghent Airport Transfer, is een uitsluitend Belgisch taxibedrijf dat redelijke tarieven biedt in de regio Gent. Airport taxi gent hebben ruime Mercedes-voertuigen met extra bagageruimte. Elk van onze chauffeurs kan professionele en competente service bieden. Elk van onze klanten wordt behandeld als een individu en wordt vervoerd in een privévoertuig.
We bieden niet alleen luchthaventransfers in België, maar ook in buurlanden. Airport taxi gent doen er alles aan om bestellingen zo efficiënt mogelijk te organiseren. We leveren onze diensten nauwkeurig op Brussels Airport, daarom staan we al jaren tot uw beschikking. Het vervoer van en naar de luchthaven van Gent is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Airport taxi gent doen er alles aan om u elk uur op te halen. Airport taxi gent doen ons uiterste best om uw bestellingen naar de luchthaven van Gent zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Airport taxi gent

Diensten die wij aanbieden

Vervoer van en naar de luchthaven

Professionele service, veilig en op tijd, tegen de beste vaste tarieven.

Maak u geen zorgen over het reizen van en naar de luchthaven of uw bestemming.

Als uw reservering is bevestigd, ontvangt u één dag voor vertrek een herinnerings-sms. Bij aankomst wordt uw vlucht in realtime gevolgd. De chauffeur zal op de luchthaven op de afgesproken locatie zijn. De service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Airport taxi gent Ontmoet en begroet

Airport taxi gent bieden deze service aan om u gepersonaliseerd comfort en zorg te bieden. Wanneer u deze service kiest via onze app of online boeking, zal een van onze chauffeurs in de aankomsthal op u wachten met een bord.

Geschikt voor kinderen

Voor onze jongste klanten bieden wij gratis kinderstoelen, zitverhogers en Maxi-Cosi.

Onze diensten als Taxi Gent

Vervoer van en naar de luchthaven

Professionele service, veilig en op tijd, tegen de beste vaste tarieven.

Maak u geen zorgen over het reizen van en naar de luchthaven of uw bestemming.

Als uw reservering is bevestigd, ontvangt u één dag voor vertrek een herinnerings-sms. Bij aankomst wordt uw vlucht in realtime gevolgd. De chauffeur zal op de luchthaven op de afgesproken locatie zijn. De Airport taxi gent is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Ontmoet en begroet

Airport taxi gent bieden deze service aan om u gepersonaliseerd comfort en zorg te bieden. Wanneer u deze service kiest via onze app of online boeking, zal een van onze chauffeurs in de aankomsthal op u wachten met een bord.

Airport taxi gent Geschikt voor kinderen

Voor onze jongste klanten bieden wij gratis kinderstoelen, zitverhogers en Maxi-Cosi.

Top Reason To Choose Us

Ongeslagen prijs

Taxi Gent biedt met trots de beste prijs-kwaliteitverhouding met vaste tarieven zonder verborgen kosten. Wij willen ook niet dat de prijs een reden is om ergens anders heen te gaan. Dus als u elders een goedkopere prijs vindt, laat het ons weten, en wij zullen proberen deze te overtreffen of in ieder geval te evenaren.​

Betrouwbaar en vertrouwd​

Al onze chauffeurs zijn C.R.B gecontroleerd, zeer ervaren en vriendelijk, zodat ze u een veilige, meer professionele en hogere standaard van dienstverlening kunnen geven. Bovendien worden onze voertuigen regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze in een goede staat verkeren.​

24/7 Service​

Onze service is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar en is daarmee een van de meest veelzijdige taxidiensten in Gent. Met de mogelijkheid om 24 uur per dag uw taxibedrijf te bellen, kunt u er zeker van zijn dat uw lokale taxi slechts een telefoontje verwijderd is.​

Waarom voor ons kiezen

Als u een taxi naar en van de luchthaven van Gent wilt, wordt er een transferservice aangeboden zonder verborgen kosten. Airport taxi gent hebben een breed scala aan voertuigen om elke klant een heerlijke luxe reis te bieden, zodat ze kunnen kiezen op basis van hun behoeften. Alle voertuigen zijn schoon, comfortabel en trendy, en de chauffeurs zijn deskundig. Ons behulpzame personeel staat altijd klaar om u te helpen met tips, reserveringen en problemen met vluchtvertraging. Enkele van onze andere aanbiedingen zijn:

Boek een taxi in Gent

Bestel uw taxi uit de regio Gent op tijd om verzekerd te zijn van een snelle service. U betaalt een van onze chauffeurs bij aankomst op de luchthaven. Wij zijn verantwoordelijk voor het berekenen van tussenstops. Als u met een kind reist, geef dan de leeftijd aan als een kinderstoel nodig is. Er geldt een toeslag van vijf euro voor het ophalen op de luchthaven (parkeerkosten).
Het is essentieel om uw taxi van tevoren te plannen. Voer de benodigde informatie in het systeem in en het beloningsbedrag wordt onmiddellijk weergegeven.
Selecteer het juiste voertuig. De getoonde prijzen zijn per auto, niet per passagier. U kunt de bestelling plaatsen als u akkoord gaat.
Vergeet niet uw juiste e-mailadres en telefoonnummer op te geven. In het gedeelte “Opmerkingen” kunt u belangrijke informatie verstrekken.

Taxi Gent

Saloon

Taxi From Brussels To Leuven

Executive

Taxi From Brussels to Luxembourg

MPV

Taxi Gent

MPV

Our Fleet

24 uur service beschikbaar

Ongelooflijke bestemmingen tegen ongelooflijke prijzen

Boek Luchthaven Vervoer Gent

Bestel uw taxi op tijd vanuit de regio Gent om verzekerd te zijn van een snelle service. U betaalt een van onze chauffeurs bij aankomst op de luchthaven. Wij zijn verantwoordelijk voor het berekenen van tussenstops. Als u met een kind reist, geef dan de leeftijd aan als een kinderstoel nodig is. Er geldt een toeslag van vijf euro voor het ophalen op de luchthaven (parkeerkosten).

FAQs

Als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is, moet u onmiddellijk contact opnemen met onze serviceadviseur om uw taxirit opnieuw te plannen. Ons team zal zijn best doen om aan uw wensen te voldoen en uw reservering dienovereenkomstig aan te passen.

U kunt via onze service een taxirit regelen voor iemand anders. Voeg eenvoudig de naam en contactgegevens van de passagier toe bij het reserveren.

Ja, we accepteren alle belangrijke creditcards, evenals contant geld en bepaalde andere elektronische betaalmethoden.

Scroll to Top
× How can I help you?