Taxi Gent Logo

Charleroi Airport

Taxi Gent

adress-pickup

Taxi Gent biedt 24-7 diensten aan hun klanten voor de laatste 10 jaar.

Airport Taxi Gent

airport-transfer

Gespecialiseerd in luchthaven transfer diensten van en naar alle grote luchthavens van België.

Reizen over lange afstand

long-distance

Taxi Gent biedt Taxidiensten op afstand van Gent naar overal in België.

Account Service

taxi-tours

Taxi Gent verzorgt ook zakelijke en Persoonlijke rekeningen voor onze klanten.

Zaventem Luchthaven

Gent is een Belgische stad

Gent is een stedelijk gebied en stad in het Vlaams Gewest van België. Het is de hoofdstad en grootste stad van de provincie Oost-Vlaanderen, evenals de derde grootste stad in België, na Brussel en Antwerpen. De stad groeide uit van een dorp op de samenvloeiing van de rivieren Schelde en Leie tot een van de grootste en rijkste steden in Noord-Europa in de late Middeleeuwen, met 50.000 inwoners in 1300. Het is zowel een havenstad als een universiteitsstad.

Over ons

Ons bedrijf is een reiskennis- en reserveringssysteem dat je kan helpen om naar elke locatie op de planeet te reizen en er weer terug te keren. Je kunt hier alle vervoersmogelijkheden vinden van Charleroi naar Gent. We bieden de meest actuele dienstregelingen, routekaarten, reistijden en geschatte tarieven van relevante vervoersmaatschappijen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke optie het beste bij je past. We bieden nu ook online boekingen aan voor geselecteerde exploitanten, waardoor reserveren snel en eenvoudig is

 

Top Reason To Choose Us

Ongeslagen prijs

Taxi Gent biedt met trots de beste prijs-kwaliteitverhouding met vaste tarieven zonder verborgen kosten. Wij willen ook niet dat de prijs een reden is om ergens anders heen te gaan. Dus als u elders een goedkopere prijs vindt, laat het ons weten, en wij zullen proberen deze te overtreffen of in ieder geval te evenaren.

Betrouwbaar en vertrouwd

Al onze chauffeurs zijn C.R.B gecontroleerd, zeer ervaren en vriendelijk, zodat ze u een veilige, meer professionele en hogere standaard van dienstverlening kunnen geven. Bovendien worden onze voertuigen regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze in een goede staat verkeren.

24/7 Service

Onze service is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar en is daarmee een van de meest veelzijdige taxidiensten in Gent. Met de mogelijkheid om 24 uur per dag uw taxibedrijf te bellen, kunt u er zeker van zijn dat uw lokale taxi slechts een telefoontje verwijderd is.

Our Fleet

Taxi Gent

Saloon

24 uur service beschikbaar

Ongelooflijke bestemmingen tegen ongelooflijke prijzen

Terminals

Terminal 1 bestaat uit één verdieping waar zowel aankomsten als vertrekken plaatsvinden. De incheckbalies, ticketverkoop en toegang tot het vervoer voor aankomende passagiers bevinden zich aan de landzijde. Passagiers die vertrekken, moeten door de beveiliging voordat ze naar het vertrekgedeelte, de luchtzijde, gaan waar de instaphekken 7 tot 24 zich bevinden.

 

Diensten:

• Restaurants en cafés 

• Winkels met belastingvrije goederen 

• Bagagekarren • Geldautomaten en valutawissel 

• Informatiebalie 

• Bagageopslag en lockers 

• Opladen van mobiele apparaten

 

 Verblijfplaatsen in de buurt van de luchthaven.

DC Hotel & Restaurant Charleroi Airport (0.8 km) is een 3-sterrenhotel in Gosselies, Charleroi. DC Hotel Charleroi Airport ligt op 9 minuten rijden van de luchthaven Brussels South Charleroi en biedt moderne gastenkamers met een flatscreen-satelliettelevisie, een geweldige kamer, een groot en comfortabel bed, een mooie badkamer en het ligt dicht bij de luchthaven (5 minuten).

 

Hotel Aero44 Charleroi Airport 3 sterren in Gosselies

charleroi airport (1 km): Aero 44 bevindt zich in Gosselies, op slechts 5 minuten van de luchthaven van Brussels South Charleroi. De kamers hebben gratis WiFi-toegang. De twee heren die me incheckten waren vriendelijk en gastvrij. Aan het einde van een lange dag werd hun houding en ondersteuning zeer gewaardeerd. Het ontbijt was uitstekend.

 

Wauters 75 Brussel-Charleroi-Airport Charleroi (ongeveer 1 kilometer van Charleroi Airport)

Wauters 75 Brussel-Charleroi-Airport bevindt zich in charleroi airport, op 39 kilometer afstand van het Meer van Genval. Het biedt gratis WiFi.

 

Albert 18, Brussels-Charleroi-Airport Charleroi (ongeveer 1 km van Charleroi Airport): 

Albert 18 Brussels-charleroi-airport in Charleroi biedt gratis WiFi en ligt op 39 km van het Meer van Genval. Uitstekende bedden! We moesten ‘s ochtends een vlucht halen, dus de locatie was ideaal voor ons.

 

Overdrachten van Brussel naar de luchthaven Charleroi

Book your transfer from Brussels South Charleroi Airport to ensure a safe arrival at your destination. You can track and schedule your transfer here. Once your reservation is confirmed, please inform the driver promptly if there are any delays, so they can monitor your flight status. The driver will be waiting for you in the Arrivals area, holding a sign with your name. Please note that they will wait for up to 45 minutes after your arrival. If there are any unexpected delays or cancellations, please contact the driver right away. Have an enjoyable journey!

 

Overdracht vanaf de luchthaven Charleroi naar de belangrijkste stad

De afstand tussen de luchthaven van Charleroi en het stadscentrum is 11 kilometer / 6,8 mijl, en het duurt 15 minuten om er te rijden. De luchthaven ligt verder van het centrum van Brussel. De afstand bedraagt 60 km (37,3 mijl), wat 55 minuten duurt om te rijden. Onze chauffeurs zullen u via de kortste routes brengen, aangezien ze zeer bekwaam zijn en volledige kennis hebben van de richtingen.

 

Frequently Asked Questions

Een taxi vanaf de luchthaven van Charleroi naar het stadscentrum van Brussel kost gemiddeld ongeveer €90.

Ja, het taxitarief vanaf de luchthaven naar het stadscentrum is vastgesteld, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor mensen die met een groep reizen of veel bagage hebben.

Ja, privéauto-services bieden airconditioning en een aangename transferervaring.

A: Privé-auto-services, die deur-tot-deur-service bieden, zijn een aantrekkelijke keuze voor vakantiegangers.

Er kunnen kortingen worden aangeboden voor grote groepen of gezinnen die samen reizen en gebruikmaken van het taxisysteem van Taxi Gent. De beschikbaarheid en het aantal kortingen kunnen echter variëren, afhankelijk van de transfer service provider. Het wordt aanbevolen om rechtstreeks bij de serviceprovider te informeren naar eventuele mogelijke groeps- of gezinskortingen.

De service biedt meestal privéauto’s, minibusjes, pendelbussen of taxi’s, afhankelijk van het aantal bezoekers en hun bagagevereisten.

Ja, het is aan te raden om de transferservice van tevoren te reserveren om beschikbaarheid te garanderen en last-minute stress te voorkomen.

Het is het beste om ongeveer 2 uur voor de geplande vertrektijd op de luchthaven aan te komen. Tijdens drukke periodes (schoolvakanties, weekends, enz.) vragen we onze passagiers om drie uur voor vertrek te komen.

Scroll to Top
× How can I help you?