Taxi Gent Logo

Luchthaven Vervoer Gent

Luchthaven vervoer Gent door Taxi Gent, Als je Gent bezoekt en op zoek bent naar Luchthaven vervoer is Taxi Gent de beste optie voor je voor Luchthavenvervoer. Wij zijn het best gewaardeerde taxibedrijf in de stad en bieden al 10 jaar 24 uur per dag, 7 dagen per week luchthavenvervoer en lokaal vervoer in Gent.

Taxi Gent

adress-pickup

Taxi Gent biedt 24-7 diensten aan hun klanten voor de laatste 10 jaar.

Luchthaven Vervoer Gent

airport-transfer

Taxi Gent is gespecialiseerd in luchthaven vervoer in Gent van en naar alle grote luchthavens in België.

Reizen over lange afstand

long-distance

Taxi Gent biedt Taxidiensten op afstand van Gent naar overal in België.

Account Service

taxi-tours

Taxi Gent verzorgt ook zakelijke en Persoonlijke rekeningen voor onze klanten.

Luchthaven Vervoer Gent

Luchthaven vervoer Gent door Taxi Gent Biedt de beste prijs Luchthaven vervoer in de stad. Wij zijn al 10 jaar het toonaangevende luchtha venvervoer bedrijf in de stad. Al onze chauffeurs zijn professioneel en ervaren en hebben een goede kennis van alle gebieden en steden die u gaat bezoeken. Voor luchthavenvervoer kunt u voertuigen reserveren op basis van uw wensen, afhankelijk van het aantal passagiers en uw bagage. We hebben ruime Mercedes voertuigen met extra bagageruimte. Taxi Gent behandelt al onze klanten als VIPS ongeacht welke voertuigen je bij ons boekt. Zodra je de luchthaven verlaat staat onze chauffeur je op te wachten op het afgesproken ophaalpunt op de luchthaven en brengt hij je vlot naar de afhaallocatie.
We bieden niet alleen luchthavenvervoer aan in België, maar ook in de buurlanden. We stellen alles in het werk om bestellingen zo efficiënt mogelijk te organiseren. We leveren onze service nauwkeurig op de luchthaven van Brussel en staan daarom al jaren tot uw beschikking. Luchthavenvervoer naar Gent is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. We zorgen ervoor dat we je elk uur komen ophalen. Wij doen ons uiterste best om uw opdrachten naar Gent zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Bristol To London Taxi

Taxi Gent verzorgt Luchthavenvervoer Gent met Professionele service, veilig en op tijd, tegen de beste vaste tarieven.

Maak je geen zorgen over je reis van en naar de luchthaven of je bestemming.

Zodra je boeking is bevestigd, ontvang je een dag voor vertrek een herinnerings-sms. Bij aankomst wordt je vlucht in realtime gevolgd. De chauffeur staat op de luchthaven op de afgesproken locatie. De service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Top Reason To Choose Us

Ongeslagen prijs

Taxi Gent biedt met trots de beste prijs-kwaliteitverhouding met vaste tarieven zonder verborgen kosten. Wij willen ook niet dat de prijs een reden is om ergens anders heen te gaan. Dus als u elders een goedkopere prijs vindt, laat het ons weten, en wij zullen proberen deze te overtreffen of in ieder geval te evenaren.

Betrouwbaar en vertrouwd

Al onze chauffeurs zijn C.R.B gecontroleerd, zeer ervaren en vriendelijk, zodat ze u een veilige, meer professionele en hogere standaard van dienstverlening kunnen geven. Bovendien worden onze voertuigen regelmatig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze in een goede staat verkeren.

24/7 Service

Onze service is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar en is daarmee een van de meest veelzijdige taxidiensten in Gent. Met de mogelijkheid om 24 uur per dag uw taxibedrijf te bellen, kunt u er zeker van zijn dat uw lokale taxi slechts een telefoontje verwijderd is.

Meet and Greet Service voor Luchthaven Vervoer Gent

Taxi Gent biedt een meet and greet service voor luchthavenvervoer, zodra je de luchthaven verlaat staat onze chauffeur buiten de luchthaven op je te wachten om je op te halen en soepel naar je bestemming te rijden.

Luchthaven Vervoer Gent geschikt voor kinderen

Luchthaven Vervoer Gent met Taxi Gent is je beste keuze omdat we ervoor zorgen dat we alle kleine problemen die je kunt tegenkomen tijdens de transfer opmerken, daarom kunnen we op verzoek een kinderzitje voor je regelen, maar dat moet je wel vermelden tijdens het maken van de boeking dat je een kinderzitje wilt.

 Luchthaven Vervoer Gent met Taxi Gent Beste prijs voor de beste service

Als je een taxi van en naar Gent naar het vliegveld wilt, bieden wij een vervoersservice zonder verborgen extra’s. We hebben een grote verscheidenheid aan voertuigen om elke klant een heerlijke luxe reis te bieden, zodat ze kunnen kiezen op basis van hun behoeften. Alle voertuigen zijn schoon, comfortabel en trendy, en de chauffeurs hebben kennis van zaken. Ons behulpzame personeel staat altijd klaar om te helpen met tips, reserveringen en problemen met vertraagde vluchten. Onder onze andere diensten zijn:
Beste prijs Luchthaven Vervoer Gent

Our Fleet

Taxi Gent

Saloon

24 uur service beschikbaar

Ongelooflijke bestemmingen tegen ongelooflijke prijzen

Boek Luchthaven Vervoer Gent

Bestel uw taxi op tijd vanuit de regio Gent om verzekerd te zijn van een snelle service. U betaalt een van onze chauffeurs bij aankomst op de luchthaven. Wij zijn verantwoordelijk voor het berekenen van tussenstops. Als u met een kind reist, geef dan de leeftijd aan als een kinderstoel nodig is. Er geldt een toeslag van vijf euro voor het ophalen op de luchthaven (parkeerkosten).

Waarom kiezen voor onze Luchthaven Vervoer Gent met Taxi Gent?

FAQs

Als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is, moet u onmiddellijk contact opnemen met onze serviceadviseur om uw taxirit opnieuw in te plannen. Ons team zal zijn best doen om aan uw wensen te voldoen en uw reservering dienovereenkomstig aan te passen.

U kunt een taxirit regelen voor iemand anders via onze service. Geef eenvoudig de naam en contactgegevens van de passagier op bij het reserveren.

Ja, wij accepteren alle gangbare creditcards, evenals contant geld en bepaalde andere elektronische betaalmethoden.

Uw taxichauffeur zal op u wachten op de aangegeven ophaallocatie op de luchthaven, met een bord met uw naam erop.

Scroll to Top
× How can I help you?